Ankara Bez Çanta Üretici

Ankara Bez Çanta Üretici

Ankara Çanta bez çanta imalatı yapan firmalar arasındaki liderliğini koruyan PROTEP ÇANTA üstün kaliteli malzeme ve müşteri memnuniyeti odaklı üretim etkinliklerine borçludur.
 

Ankara Toptan ve Promosyon Bez Çanta Modelleri

Ankara Baskılı promosyon bez çanta için toptan ve özel üretim imalatlarımız vardır. Ankara ve çevresinde tela, nonwoven, pp çuval ve ham bez çanta imalatında ekonomik ve doğa dostu çözümler sunuyoruz.

%100 pamuk kumaştan imal ettiğimiz ham bez çanta modellerini istenilen renk ve ebatta, baskılı veya baskısız olarak promosyon bez çanta ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz. Ham Bez Çanta yanında aynı zamanda kullanım şekli ve ürünün türüne göre 3 ay ile 2 yıl gibi uzun bir süre kullanılabilen nonwoven (tela ve elyaf) torbalar, çantalar, elbise kılıfları, önlükler ve polipropilen çanta (PP çantalar) üretimini yapmaktayız.

Ankara bez çanta imalatı yapan firmamızın üretmiş olduğu bez çanta modelleri geri dönüşüme tamamen uygundur ve sağlıklı materyalden üretilmiştir. Plastik poşetler yerine kullanılabilecek en iyi alternatifler arasındaki çevre dostu bez çantalara olan talep her geçen gün artış göstermektedir. Markanız, işletmeniz, kurumunuz veya firmanız için tanıtım veya reklam yaparken kullanabileceğiniz bez çanta modelleri sayesinde müşterilerinize karşı çevreci bir yaklaşım da sergileyebilirsiniz.

dikisli-tarim-kurumlari-cantasi dikisli-fuar-cantasi uzun-kulplu-dikisli-tela-fuar-cantasi kargo-sirketi-cantasi
promosyon-sirket-cantasi-insaat dikisli-baklava-cantasi nonwowen-stitched-fabric-pizza-shopping-bag-1 nonwowen-stitched-fabric-pizza-shopping-bags-1
ultrasonik-baklava-cantasi-02 ultrasonik-baklava-cantasi-01 39x50x14-alttan-koruklu-henkel-kulplu-tela-canta ultrasonik-restorant-lokanta-nonwoven-tela-canta
dikisli-pizza-cantasi-nonwoven-tela-01 gross-super-market-ultrasonik-canta ultrasonik-baklava-cantasi-2 ultrasonik-baklava-cantasi

Baskılı bez çanta modelleri kullanım açısından süreklilik sağladığı için markanız adına uzun süreli reklam ve tanıtım imkanı sunmaktadır. Logo baskılı bez çantalar işlevsellik ve estetik açısından da sektördeki tüm firmalar tarafından kullanıma uygundur. Farklı tasarım özellikleri ile sizlere sunulan bez çantalar körüklü veya körüksüz olabileceği gibi, kısa veya uzun saplı da olabilmektedir. Birbirinden farklı sektörlere hitap edebilecek şekilde üretilen promosyon bez çanta modelleri, her yerde rahatlıkla kullanılabilmektedir.

 

Promosyon çanta imalatçılar arasındaki Karaca Çanta firmamızın üretmiş olduğu bez çantaların hem maliyeti ucuz hem de reklam getirisi bakımından da fazlası ile avantajlı olmaktadır. Ankara bez çanta ürünleri ile insanları doğa dostu yaşama yönlendirirken markanızın tanıtımını da yapabilirsiniz.

Çevreye duyarlılığınızı ön planda tutan Ankara bez çanta modelleri günümüzde kullanabileceğiniz en iyi pazarlama aracıdır.

Ülkemiz geneline, Ankara iline ve ilçelerine bez çanta üretimi yapan firmamız, en uygun promosyon çanta fiyatları ile logonuzu bez çantalar üzerine baskı yapmaktadır. Ankara bez çanta hizmetimizden en uygun promosyon bez çanta fiyatları ile yararlanarak markanızı Ankara’in sokaklarında veya caddelerinde göstermek istiyorsanız bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

 

Ankara logo baskılı bez çantalar tamamen doğa dostudur ve kullanmak istediğiniz ölçülerin yanı sıra talep ettiğiniz renkte üretilmektedir.

 
 

Güvenli Ödeme

Ödemeleriniz tamamen güven aldında

Hızlı Kargo

Ayn gün ürün kargosu

Müteri Memnuniyeti

Hedefimiz daha iyi bir hizmet ve memnuniyet.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2024
ULTRASONİK
ÇANTA
DİKİŞLİ
ÇANTA
TORBA
KILIF
HAM-BEZ
ÇANTA
İHRACAT