Gaziantep Bez Çanta

Gaziantep Bez Çanta

Gaziantep Bez Çanta olarak çevreye duyarlılığınızı ön planda tutarak ve uzun süre kullanılabilir özelliği olan Tela (nonwoven) promosyon bez çanta üretimi yapmaktayız. Promosyon bez çantalar, ham bez çanta, Tela çanta (nonwoven), körüklü, körüksüz ve uzun sap olarak şekillendirebilirsiniz.

Gaziantep ve çevre illerde bez çanta, hurç ve elbise kılıfı arayanlar için mükemmel fiyat garantisi vermekteyiz. Gaziantep bez çanta hizmetimiz ile Gaziantep bölgesinde kapınıza kadar ürünlerinizi getirmekteyiz. Kaliteli kumaşlar ve canlı renkler ile ürünlerinizin her aşamasında titizlikle ilgileniyoruz. Kesiminden, dikimine, baskısından, teslimine kadar her süreçte profesyonel davranıyoruz.

Gaziantep bez çanta konusunda bize ulaşmak isterseniz hemen iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Gaziantep Baskılı Tela Çanta tamamen doğa dostu ürünlerimizdir.

Gaziantep Tela bez çantalar, 26*35, 30*40, 36*32 ve 45*50 olmak üzere 4 ölçüden oluşmakta ve üretilmektedir.

Üretilen tela bez çantalar üzerine serigrafi baskı tekniği ile baskısı yapılıp, kısa bir süre içerisinde teslim edilebilmektedir. Ayrıca minimum 100 adetten başlayan Gaziantep baskılı tela bez çantalara çok yüksek adetlere maruz kalmadan sahip olabiliyorsunuz.

dikisli-tarim-kurumlari-cantasi dikisli-fuar-cantasi uzun-kulplu-dikisli-tela-fuar-cantasi kargo-sirketi-cantasi
promosyon-sirket-cantasi-insaat dikisli-baklava-cantasi nonwowen-stitched-fabric-pizza-shopping-bag-1 nonwowen-stitched-fabric-pizza-shopping-bags-1
ultrasonik-baklava-cantasi-02 ultrasonik-baklava-cantasi-01 39x50x14-alttan-koruklu-henkel-kulplu-tela-canta ultrasonik-restorant-lokanta-nonwoven-tela-canta
dikisli-pizza-cantasi-nonwoven-tela-01 gross-super-market-ultrasonik-canta ultrasonik-baklava-cantasi-2 ultrasonik-baklava-cantasi

 

Günlük yaşantımızda birçok alanda kullanılan tela bez çantalar genellikle; fuarlarda, toplantılarda, açılışlarda, seminerlerde vs. gibi alan ve yerlerde kullanılmaktadır. Bunun yanısıra bazı ayakkabı mağazaları, cep telefoncular & gsm marketler, özel okullar & kurslar, sürücü kursları, optik mağazaları, terziler, giyim mağazaları, butikler vb. gibi mağazalarda baskılı tela bez çanta kullanmaktadırlar. Uzun ömürlü kullanışlı olmasının yanısıra yüksek derece reklam potansiyeli taşımaktadır.

Gaziantep Tela çanta, Gaziantep bez çanta, Gaziantep promosyon çanta ürünleri, Gaziantep bez çanta fiyatları, Gaziantep bez çanta modelleri, Gaziantep baskılı bez çanta ürün örnekleri, Gaziantep bez poşet ve Gaziantep bez torba, Gaziantep bez çanta baskıları, Gaziantep bez çanta imalatı, Gaziantep bez çanta satın alma, Gaziantep tela çanta fiyatlarına en kolay ulaşabileceğiniz yer "protepcanta.com" adresidir.

0532 476 41 47 numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilir detaylı bilgiler alabilirsiniz…

Güvenli Ödeme

Ödemeleriniz tamamen güven aldında

Hızlı Kargo

Ayn gün ürün kargosu

Müteri Memnuniyeti

Hedefimiz daha iyi bir hizmet ve memnuniyet.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2024
ULTRASONİK
ÇANTA
DİKİŞLİ
ÇANTA
TORBA
KILIF
HAM-BEZ
ÇANTA
İHRACAT